Lån trods RKI 2019

Lån trods RKI 2019 – lån rki ingen hindring i 2019

Det er faktisk et hurtigt svar, nej det er ikke blevet nemmere at låne trods RKI i 2019. Faktisk ser det ud til at flere låneudbyder tjekker op mod RKI her i 2019. Desværre kan man altid låne penge, men prisen er tit meget høj. Alt for høj. Så tænk dig om.

Hvis en låneudbyder tilbyder lån trods RKI, så kan ÅOP bliver rigtig høj og gøre det svært at komme ud af lånet og RKI. Da en høj rente kan gøre at du skylder flere og flere penge, selv om du afdrager på lånet. Hvis dit afdrag er lavere end din rente, så stiger det beløb som du skylder hele tiden og du kommer aldrig ud af lånet igen. Så du skal kigge dig for inden du siger ja tak til et lån.

Skal man optage et lån, når man står i RKI i 2019

Vi anbefaler at man aldrig optager mere lån, når man står i RKI. Da det som sagt tit er dyrt, men også dumt. Hvis man vil ud af RKI, så stop med at optage flere lån og begynd at afdrage på det du skylder. Det er den eneste rigtige måde at komme videre med livet, MEN vi ved godt at der kan opstå ting, som gør at man har akut mangel på penge og skal bruge dem nu. Det er her du skal tænke dig om og bevare overblikket.

Sådan gør du. Start i din bank!!!

Ja, du tænker nok at det har du gjort mange gang og de siger altid nej. Prøv igen, men denne gang har du en plan. Du skal have lavet et budget, en plan og en god forklaring på hvad du skal bruge penge til. Ikke noget med, at du har set der kommer en ny iPhone eller du vil ud og rejse. Banken er næsten altid det billigste sted, at låne penge.

Siger banken nej, så kan du ansøge på nettet. Du kan godt ansøge på nettet inden du går i banken, så har du noget at sammenligne med og du kan hurtigt finde ud af om du kan låne på nettet. Der findes rigtige mange låne muligheder online. Så start fra en ende af, ansøg og vent. Får du nej, søg et andet sted. Det ville jo være fedt hvis du fik 2-3 forskellige muligheder, så du kan vælge det billigste. Der er heller ingen der siger at du skal tage deres først tilbud, man kan jo altid skriver til dem og presse dem lidt. Det koster kun lidt tid og de kan højst sige nej.

2019 Lån med RKI – Skal, skal ikke.

Vores anbefaling omkring lån trods RKI 2019 er som altid! NEJ!
Vi ved det er kedeligt, men tit er der en grund til at du er havnet i RKI og det er oprettet så man ikke skal kunne optage mere gæld. I stedet lav en god plan for hvordan du kommer ud af RKI. Tag gerne din bank med på råd, få evt. lavet en kassekredit hvis det er muligt, da det er langt billige end en masse små lån på nettet.

Står du i RKI og har optaget mange forskellige lån flere steder, så kan dette være meget svært…. MEN start heller i dag end i morgen.

God dag.

Dette indlæg blev udgivet i Laan. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *