Sæt dig ind i de forskellige lånetyper inden du låner

Lånetyper – Hvad findes der på marked af Lånetyper

Mange forskellige lånetyper på markedet

Hvis du aldrig før har lånt penge, kan det være svært at finde hoved og hale i hele markedet. Der er kviklån, sms lån, boliglån og hvad er det der, der hedder flexlån? Der findes rigtig mange typer af lån, og derfor er det klogt af dig at sætte dig ned og læse op på de forskellige former, inden du bare vælger at låne penge her eller der. Når du så har sat dig ind, hvad de forskellige lånetyper går ud på, kan du nemt finde ud af, hvad du har brug for, og hvor du finder den type lån henne.

 

Den hurtige lån er ikke den billigste

Det nemmest lån at tage er nok kviklånet. Her bliver der ikke stillet yderligere krav til dig ud over en minimums alder og en udeblivelse fra RKI. Oftest skal du være 18, 23 eller 25 år for at låne penge på denne måde, men hvad enten du er 18 eller 25 findes der en kviklånudbyder, der låner penge ud til dig. Dog er vigtigt at understrege, at kviklånet bestemt ikke er den billigste måde at låne penge på. Det går hurtigt, ja, men det er også derfor, de kan tillade sig at have så høje renter og store låneomkostninger. Man betaler for små krav og hurtig levering.

Lån hos banken eller via sms?

Der kan være stor forskel på at låne penge i banken og så over sms. Sms lånet går stort set ind under samme beskrivelse som kviklånet, hvor du i banken som regel kan låne større beløb til en lavere rente. Dog er der en langt længere bureaukratisk proces, når du skal låne penge i banken, mens du ved at låne penge via din mobil bare skal smide en ansøgning af sted, og kort efter har du så pengene på din konto. Indimellem kan ventetiden være helt nede på noget, der ligner 30-60 minutter, hvis du vælger de hurtigste på markedet.

Invester tid for din egen skyld

Sæt dig ind i de forskellige lånetyper når du låner

Selvom det kan virke tungt at skulle bruge tid på at sætte sig ind i de mange forskellige former for lån, kan det være tid, der er rigtig godt givet ud. For det er langt nemmere at vælge det rette lån, hvis du rent faktisk ved, hvilke valgmuligheder du har. Så gør det for din egen skyld, så det bliver nemmere at undgå de forkerte løsninger.

 

Dette indlæg blev udgivet i Laan. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *