Lån penge til dit depositum

Lån penge til dit depositum – God eller dårlig idé?

Kan du ikke finde penge til et depositum?

Det sværeste ved at skulle skifte sin lejlighed ud med en anden er ofte ikke at træffe beslutningen om, at nu skal det være. Det sværeste er som regel at finde pengene til at kunne betale det depositum, som udlejeren kræver for at kunne leje den ud til dig. Tit er man nødt til at låne sig til pengene, hvis man vil have en chance for at kunne flytte inden for den nærmeste fremtid. Skal man vente på, at man har sparet hele beløbet op, er der stor risiko for, at andre har fundet lejligheden lige så charmerende og dermed valgt den for næsen af dig.

 

Lån penge til dit depositum – nemt og hurtigt

Hvis du vil låne pengene uden at skulle i banken, kan det være, du er interesseret i at låne dem igennem et kviklån. Her kan du nemt låne de penge, du skal bruge for at kunne betale det depositum, der er på lejligheden. Ofte kræver det ikke meget andet end at ansøge med dit NemID, og de fleste låneudbydere reklamerer med, at du har pengene på din konto inden for 24 timer. Der er ikke mange andre måder, man kan finde pengene så hurtigt.

Skal du flytte hjemmefra?

Det kan også være, du gerne vil flytte hjemmefra, men bare ikke kan skrabe nok penge sammen til at kunne betale for depositummet, og dine forældre kan eller vil måske heller ikke spytte i kassen eller låne dig pengene. Er det tilfældet, kan det også her være en mulighed for dig at låne pengene igennem et kviklån. Bemærk dog at man skal være fyldt 18 for at kunne tage et kviklån. Og enkelte steder skal man endda være 23 eller 25 for bare at kunne få lov til at ansøge.

Få styr på lejligheden inden du låner til dit depositum

Et godt tip er selvfølgelig at få styr på selve lejligheden, inden du vælger at gå ud og låne pengene hos en låneudbyder. Det ville jo være ærgerligt at låne 15.000 kroner, hvis du så ikke finder en lejlighed, der passer til dine behov. Har du tænkt dig at låne pengene via et kviklån, bør det ikke være noget problem for dig at vente til, at du har lejligheden på hånden. Når det sker, ansøger du jo bare om lånet, og kort efter vil du så have pengene stående på din konto.

Dette indlæg blev udgivet i Laan. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *