Kviklån – Lån 500 – 10.000 kr

Find dit kviklån her. Du kan finde lån fra 500 kr og op til 10.000 kr.
Kviklån findes i mange forskellige typer, fra lån på 30 dage og op til flere år.

Tjek listen her:

Hvad er et kviklån i forhold til et alm. lån

Forskellen er nok mest navnet. Da man kalder denne type af lån for mange ting. F.eks. Quicklån, hurtig lån, SMS lån. Men faktisk er de fleste lånetyper på nettet et kviklån. Så det er faktisk bare et andet navn for lån. I dag er det blevet meget alm. at optage et lån på nettet eller i en butik. Vi kender det alle, vi har set en ting vi gerne vil have. Vi har bare ingen penge også er et kviklån jo dejlig nemt og hurtigt. Det er dog vigtigt at man tænker dig om, men mere om det senere.

Når du går i banken og optager et lån på f.eks. 10.000 kr., så kalder man det bare et lån eller et forbrugslån. Men tit er det faktisk bedre at få en kassekredit, da man så kun betaler renter af det beløb man har i underskud. Ikke af hele beløbet. Hvis du ikke har en kassekredit og låner 50.000 kr., men skal kun bruge 40.000 kr. så betaler du stadig en høj rente på de sidste 10.000 kr. Får du derimod en kassekredit på 50.000kr og kun bruger de 40.000, så betaler du kun renter af de 40.000 kr. Du kan dog stadig bruge de sidste 10.000 kr. når du får lyst.

Lån 1.000 kr. og betale først om 30 dage.

Det var det man kaldte SMS lån. Du betaler så ikke rente af lånet, men et fast gebyr. Disse lån har tit en meget høj ÅOP, da man kun låner penge i 30 dage og betaler f.eks. 100 kr. i gebyr.

Tænk dig om når du optager lån online.

Nu tilbage til det med, at tænke sig om. Det er jo faktisk simpel, når man bruger penge skal man altid tænke sig om. MEN når man bruger penge, man ikke har så skal man tænke sig om en ekstra gang. Man skal altid huske på, at man skal betale tilbage og hvor meget man skal betale tilbage. For betaler du ikke tilbage, så kommer du helt sikkert i RKI. Er du først kommet i RKI, så bliver det dyrt at låne penge eller næsten umuligt at låne penge.

Læs meget mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *