Hjælp andre – Anmeld dine tidligere låneudbydere

Anmeld låneudbyder – Så andre kan læse om det.

Har du lånt penge før? Anmeld dine tidligere låneudbydere

Selvom der som udgangspunkt ikke ligger mange guldkorn i at låne penge, så kan det stadig være guld værd for andre, hvis du har lånt penge før. For du kan nemlig qua dine erfaringer med at låne penge anmelde og hjælpe andre til at finde den bedste låneudbyder. Der er efterhånden mange låneudbydere på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvem man skal holde sig fra, og hvem der modsat leverer en rigtig god service. Det er nemt og hurtigt at skrive en anmeldelse, alt afhængig hvor meget du selvfølgelig har at fortælle.

 

Gør andre en tjeneste – Anmeld låneudbyder

 Du får ikke penge ud af at gå på nettet og anmelde nogle af de låneudbydere, som du har været hos før. Men du gør andre personer en tjeneste, og det er med til at skabe goodwill på nettet. Har du reelle førstehåndserfaringer, kan du ved at dele dem med andre være med til at hjælpe dem med at finde frem til den helt rette låneudbyder. Så er der låneudbydere, der har behandlet dig dårligt, har en dårlig service eller på andre måder har udmærket sig, vil det for andre være en kæmpe tjeneste, hvis du brugte to minutter på at skrive en anmeldelse.

Her kan du anmelde låneudbydere – Anmeld låneudbyder

Men hvor skal du så gå hen, hvis du har lyst til at gøre andre den tjeneste at skrive anmeldelser af de låneudbydere, du har været hos? Et godt bud kunne eksempelvis være Trustpilot, som nok er den største service, vi har her i Danmark. Derinde er det nemt og hurtigt at komme til at skrive en anmeldelse af en virksomhed, og da der sikkert allerede er andre, der har skrevet om den eller de låneudbydere, du har erfaring med, skal du ikke meget andet end at oprette dig som bruger, finde virksomheden og så skrive din historie.

Husk kun at lave ærlige anmeldelser

Der er ikke nogen, der får noget ud af uærlige anmeldelser. Virksomheden taber måske kunder på det, hvis du skriver, at de har gjort noget, som de reelt ikke har. Det giver dem et dårligt og ufortjent billede udadtil. Derudover hjælper du heller ikke andre med at finde frem til den bedste løsning ved at lyve om din erfaring. Så hvis du har erfaring at dele ud af, gør du alle en tjeneste ved at skrive den 100% ærlige version af historien. Alt andet er spild af tid.

Dette indlæg blev udgivet i Laan. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *